Jaco Cornelissen: feiten als basis en passie voor het vak
Uitgaan van feiten, een heldere koers varen en passie voor het vak zijn voor Jaco Cornelissen - naamgever van Cornelissen Advies - essentiële pijlers onder zijn succesvolle werkwijze. Het verschil maken voor zijn opdrachtgevers met waardevol advies en vakkundige ondersteuning is een uitdaging waar Cornelissen graag zijn tanden in zet.
 

Loyaal, maar kritisch
Jaco Cornelissen heeft zich ruimschoots bewezen als betrouwbaar en loyaal vakman. Hij schroomt niet om de vinger op de zere plek te leggen. Cornelissen is kritisch, direct en soms confronterend, maar zoekt altijd samen met zijn opdrachtgever naar de beste oplossing. Als controller in de zorg heeft hij zowel in periodes van groei als in fases van forse krimp aansprekende resultaten geboekt. Hierbij grijpt hij alle uitdagingen aan die op zijn pad komen.

“Geen theoretisch adviesrapport, maar een leidende rol”
Cornelissen over zijn vak: “Ook tegenwoordig hebben veel bestuurders en leidinggevenden het gevoel dat zij te weinig grip op (financiële) ontwikkelingen hebben om onderbouwde strategische beslissingen te nemen. In deze situaties kan ik het verschil maken. Niet door het schrijven van een theoretisch adviesrapport, maar door me vast te bijten in een organisatie en - waar nodig - ook bij de uitvoering een leidende rol te vervullen."

Kortom: geen ingewikkelde verhalen, maar duidelijke, overzichtelijke en rendabele ondersteuning.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg