Advies, flexibele ondersteuning en projectmanagement
De diensten van Cornelissen Advies zijn veelomvattend. Vanuit een financiële 
invalshoek bestaat er een breed scala aan ondersteuning waarbij Cornelissen Advies voor meerwaarde zorgt. Hierbij worden uiteenlopende cliënten bediend, gedetacheerd of op projectbasis, in heel Nederland. Onderstaand worden onze belangrijkste diensten weergegeven, maar u kunt ons uiteraard met al uw vragen benaderen. Maatwerk staat namelijk altijd voorop!

Financieel advies
Advies van een financieel expert wanneer u dat nodig heeft? U kunt altijd gebruik maken van de flexibele ondersteuning van Cornelissen Advies. Cornelissen Advies verdiept zich in uw organisatie en voorziet u vanuit uw financiële situatie van waardevol strategisch advies. Kortom, geen langlopende verplichtingen, maar betrouwbare ondersteuning op het juiste moment met alle belangrijke kennis paraat. Als sturende kracht of als ʻsparringpartnerʼ staan wij altijd voor u klaar.

Interim-management
Heeft u door groei, personeelstekort of andere redenen behoefte aan tijdelijke ondersteuning en zoekt u iemand die er direct ʻstaatʼ? Vertrouw dan op Cornelissen Advies. Naast het geven van goed advies gaan wij graag aan de slag om uw organisatie verder vooruit te helpen. Voor u een vertrouwd gevoel en voor ons een uitdaging die wij graag aangaan.

Projectmanagement en projectondersteuning
In projecten bijt Cornelissen Advies zich graag vast. Hierbij geldt het principe ʻhoe gecompliceerder, hoe leukerʼ. En dan maakt het onderwerp niet eens zoveel uit. Samen met onze opdrachtgever halen we het onderste uit de kan. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom niet en maak een afspraak. Als we iets niet kunnen, zeggen we het namelijk ook eerlijk.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg