Voorbeeld werkzaamheden
Om concreet te laten zien wat de toegevoegde waarde van Cornelissen Advies inhoudt, vindt u hieronder een greep uit onze werkzaamheden uit het nabije verleden.

Interim-management - Protekt Nederland
Bij Protekt Nederland - een opleidingsinstituut gericht op bedrijfshulpverlening, veiligheid en gezond werken - heeft Cornelissen Advies de dagelijkse leiding aan de ruim 50 medewerkers verzorgd. Hierbij is het cursussysteem geoptimaliseerd en zijn medewerkers ʻgecoachtʻ bij het optimaal gebruik hiervan. Tijdens het verkoopproces speelde Cornelissen Advies in de due dilligence een belangrijke rol. Uiteindelijk heeft een succesvolle overdracht aan G4S Training & Safety plaatsgevonden.

Interim-management - MKBasics Assurantie Services
Bij deze verzekeringsvolmacht heeft Cornelissen Advies in een aantal maanden een aantal controles doorgevoerd op de verzekeringsportfeuille en de afrekeningen met een grote verzekeraar. Na afronding van deze controles is de portefeuille verkocht aan een verzekeringskantoor.


Advies - Arbo Unie Nederland

Cornelissen Advies heeft zich bij Arbo Unie Nederland ingezet bij het realiseren van een strategisch huisvestingsplan. Deze organisatie beschikt over meer dan 50 panden beschikt en streefde naar een forse reductie van de m2. Naast advisering is Cornelissen Advies ook actief geweest in de uitvoering. Hierbij ging het om het beheer van de huisvestingsportefeuille en het (her)onderhandelen van de huurcontracten.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg