Jaco Cornelissen (1969) heeft een bedrijfseconomische achtergrond, met aanvullende opleidingen op het gebied van controlling en Prince2 projectmanagement.

Heeft de afgelopen jaren als controller gewerkt bij een zakelijke dienstverlener in de zorg. Heeft zowel in een fase van sterke groei, als in een fase van forse krimp, gewerkt als leidinggevende en resultaten geboekt. Is in staat om financiƫle gegevens te vertalen in concrete maatregelen en kan zich inleven in de verschillende invalshoeken binnen een organisatie.

Heeft projecten uitgevoerd op het terrein van huisvesting, sponsorwerving/-activatie, begeleiding ondernemers bij opstarten/uitbouwen organisatie. Heeft in 2012 een tweetal bedrijven aangestuurd en de verkoop van (de activiteiten van) deze bedrijven begeleid.

Is als persoon betrouwbaar en loyaal, maar ook confronterend, kritisch en direct. Benadert zaken vanuit de bestaande organisatie, structureert, ordent, stuurt. Streeft ernaar om samen met de mensen uit de organisatie tot een oplossing te komen.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg